fbpx
Follow us:

Despre noi

sediu 01Societatea PARTNER ALU PLAST a fost infiintata in anul 2003 ca societate cu capital integral privat romanesc, oferind si completand treptat, o gama de produse si servicii, sub brandul FERESTRE PARTNER, in domeniul constructiilor industriale si civile. Mai precis, activitatea de baza a companiei este producerea, comercializarea si montarea tamplariei din PVC.

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii si a seriozitatii in constructii, politica firmei este orientata catre promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerintelor tale.

Ce ne defineste?

Calitatea, implicarea, transparenta si seriozitatea sunt emblematice pentru noi, aducand un nou concept pe piata de profil, si anume, solutii tehnice de ultima generatie si de o inalta calitate care, imbinate cu calitatea inalta a consilierii si asistentei tehnice, ar putea aduce un plus de valoare proiectelor tale.

Show Room

showroomMisiunea noastra este de a va ajuta sa alegeti cele mai bune produse din punct de vedere tehnic si calitativ, cu echipari de top.

Cand va decideti sa achizitionati produse din domeniul constructiilor care au un termen indelungat de folosinta, informatiile pe care le gasiti astazi pe internet nu pot fi suficiente in alegerea celui mai bun sistem.

De aceea, in Showroom-ul Ferestre Partner va prezentam tehnologia de ultima generatie din domeniul tamplariei PVC si a geamului termoizolant si impreuna cu serviciile noastre de consultanta, va oferim solutiile potrivite pentru Dumneavoastra - Clientul nostru.

Va invitam in Showroom-ul nostru pentru a va convinge!

View the embedded image gallery online at:
https://ferestrepartner.ro/despre-noi.html#sigProIddd62ff803f

Ferestre Partner

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

Log in

create an account

Siteul www.ferestrepartner.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd