fbpx
Follow us:

Usi metalice antifoc

Robuste si fiabile, cu rezistenta la foc intre 30 pana la 120 de minute, sunt destinate izolarii in caz de incendiu a unor incaperi in subsoluri tehnice, cladiri rezidentiale sau de birouri, hale industriale, spatii de productie, depozite etc.

Gama larga de tipuri, dimensiuni si nivel de accesorizare permite adaptarea la cerintele oricarui proiect.

Pot fi echipate cu diverse tipuri de tocuri, vitrari rezistente la foc, amortizoare, sisteme de control acces si alte accesorii.

Usile rezistente la foc tip sunt usi metalice pe balamale, intr-un canat sau doua canate, pline sau vitrate, usi rezistente la foc 30, 60, 90 si 120 de minute dupa criteriile de etanseitate si izolare termic: EI2 30, EI2 60, EI2 90 si EI2 120.

• Usi rezistente la foc, agrementate AT 016-03/462/2015, specifice spatiilor cu protectie impotriva incendiilor: comerciale, industriale sau medicale.
• Usi metalice cu rezistenta la foc de 30, 60, 90 si 120 de minute, cu constructie blat si toc din tabla de otel galvanizat cu protectie la coroziune, vopsite in camp electrostatic in nuante RAL, echipate cu accesorii specifice rezistentei la foc.
• Constructie in unu sau doua canate, cu sau fara supralumini, cu sistem de autoinchidere standard in balama.

image 002  image 003

Ferestre Partner

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

Log in

create an account

Siteul www.ferestrepartner.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
DMC Firewall is a Joomla Security extension!