fbpx
Follow us:

Consultanta si proiectare

image010

Ferestre Partner inseamna atat produse de o calitate exceptionala, cat si grija fata de fiecare client in parte. De aceea, noi vom aloca mereu atat timp cat si resurse pentru ca intregul proces de masurare, consultanta in alegerea celor mai bune solutii tehnice si montare sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Masuratori / Transport / Demontaj / Montaj

• masurarea golurilor de catre specialisti, insoțite de sfaturi cu privire la solutii tehnice ideale pentru tamplarie di intocmirea proiectului de tamplarie de catre specialisti;
• transportul tamplariei la beneficiar;
• montajul tamplariei la beneficiar.

Montajul tamplariei

O fereastra de calitate poate fi pusa in valoare doar printr-un montaj corect al acesteia, altfel vor aparea disfunctionalitati majore ale ferestrei si ii vor diminua drastic durata de viata.

Montajul se realizeaza cu echipe specializate si se executa in conformitate cu cataloagele tehnice. Materialele de montaj sunt de cea mai buna calitate, iar solutiile constructive sunt cele mai adecvate, conferind lucrarii etansare si functionalitate.
Descarca PDF - Montaj profesional

Service in perioada de garantie si post garantie

• servisarea produselor atat in garantie cat si in post garantie
• inlocuirea sticlei termopan

Ferestre Partner

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

Log in

create an account

Siteul www.ferestrepartner.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Our website is protected by DMC Firewall!