fbpx
Follow us:

Sticla

Proprietatile de izolare termica si fonica ale ferestrelor sunt in mare parte influentate de calitatea geamului termoizolant. Este de mare importanta alegerea vitrajului adecvat, avand in vedere ca geamul reprezinta 80% din suprafata unei ferestre.

Astfel, noi va vom oferi intotdeuna solutia optima, tinand cont de urmatoerele beneficii:

Izolare termica

Control solar

Confort vizual

Economie de energie

Siguranta si securitate

Confort acustic


Alegerea sticlei potrivite poate fi o provocare. O solutie de vitraj corespunzatoare aduce, pe termen lung, avantaje substantiale.

SGG PLANITHERM - Gama de sticle cu depunere pentru vitraje cu Izolare Termica Sporita

Descriere
Gama ® SGG PLANITHERM este gama de sticle cu depunere cu emisivitate joasa.
Aceste produse sunt formate din sticla clara peste care sunt depuse straturi fine, transparente de compusi de origine metalica.
Emisivitatea redusa conferita de aceste depuneri reflecta radiatiile infrarosii, specifice caldurii provenite din incalzire.
Produsele ® SGG PLANITHERM atribuie vitrajului izolant functia de Izolare Termica Sporita. In sezonul rece, aceasta functie reduce considerabil pierderile termice radiante prin vitraj.

Produse
SGG PLANITHERM XN
• Izolare termica, conferind vitrajului dublu un coeficient de transfer termic de 1,1 W/(m2.K)*
• Transparenta, oferind un aport maxim de lumina naturala prin transmisie luminoasa ridicata
de 82%*
• Aspect neutru
SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION ®
• Izolare termica sporita prin coeficientul sau de transfer termic de Ug = 1.0 W/(m2.K)*
• Protectie solara sporita, reflecta peste 60% din caldura exterioara pentru a mentine temperatura optima la interior pe timp de vara
• Nivel confortabil de intimidate printr-o reflexivitate usoara
*Vitraj dublu în configurația 4(16)4, 90% Argon.

Performante
Sticlele din gama ® SGG PLANITHERM se monteaza numai in ansamblu de geam termoizolant.
Pentru alegerea corecta a sticlei ce intra in componenta vitrajului, doua criterii tehnice se iau in considerare:
- Performanțele izolării termice (coeficientul de transfer termic, Ug)
- Aportul de energie solară (factor solar, g)
Pentru a obtine cele mai bune performante, montarea acestora in vitrajele izolante se face stfel:
- Depunerile ® SGG PLANITHERM XN se pozitionează pe fata #3, in vitrajul dublu, sau pe fata #5, in vitrajul triplu.
Datorita unui nivel scazut de absorbtie, depunerile ® SGG PLANITHERM XN pot fi pozitionate si pe panoul de mijloc al unui vitraj triplu fara niciun risc de rupere termica.
- Depunerile ® SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION se pozitioneaza intotdeauna pe fata #2 a vitrajului izolant, indiferent daca este vorba despre un vitraj dublu sau triplu.

Estetic
Din punct de vedere estetic, vazute din exterior, sticlele din gama ® SGG PLANITHERM prezinta un aspect neutru. Cu toate acestea, pentru a obtine un aspect omogen al cladirii, se recomanda montarea unui singur tip de vitraj pe aceeasi fatada.

Functii suplimentare
Sticlele din gama ® SGG PLANITHERM pot asigura suplimentar functiile de siguranta / securitate atunci cand sunt laminate (vezi gama STADIP®).

SGG PLANISTAR SUN - Sticla cu depunere pentru vitraje cu Izolare Termica Sporita, Protecție Solara si Transparenta

Descriere
® S G G PLANISTAR SUN este o sticla cu depunere avand dubla proprietate: emisivitate joasa (reflecta radiatia infrarosie cu mare lungime de unda) si control solar (reflecta o mare parte a energiei solare).
Aceasta este un tip de sticla clara pe care se depune un strat fin transparent compus din material de origine metalica prin procedeul de pulverizare catodică din vid.

® SGG PLANISTAR SUN este ideal pentru suprafete vitrate mari, in constructiile noi sau renovate în climatele calde sau cu ferestre orientate catre Sud si Vest oferind multiple avantaje:

- Izolare termica sporita, prin emisivitatea sa redusa, vitrajul dublu atinge un coeficient de transfer termic Ug = 1.0 W/(m2.K)*
- Protectie solara sporita, limiteaza supraincalzirea spatiului interior datorita factorului solar scazut (g = 0.38), astfel 62% din energia solara este blocata la exterior
- Transparenta si confort pe timpul zilei prin transmisie luminoasa mare (TL = 72%)
- Selectivitatea optimizata de aproape 1.9 promoveaza aceasta sticla in categoria produselor de inalta performanta.

® SGG PLANISTAR SUN se monteaza obligatoriu in geam izolant, cu depunerea pozitionata exclusiv pe fata #2. In cazul asamblarii in vitraj triplu, pentru a obține cele mai bune performante, sticla din interior trebuie sa fie o sticla de emisivitate joasa, ® SGG PLANISTAR XN (fata #5).
sticla 02

SGG STADIP - Gama de sticle stratificate de siguranta si de securitate

Descriere
Geamurile stratificate se compun din doua sau mai multe foi de sticla asamblate cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinilbutiral (PVB).

Produse
In functie de numarul de filme PVB, exista sticla stratificata de tip:
- ® SGG STADIP - avand un singur film PVB cu o grosime de 0.38 mm
- ® SGG STADIP PROTECT - având doua sau mai multe filme PVB, fiecare cu o grosime de 0.38 mm.
Prin varierea numarului si/sau grosimii fiecareia dintre componente, se obtin geamuri stratificate cu diferite niveluri de securitate.

Siguranta
- Protectie impotriva ranirii accidentale: in cazul in care geamul se sparge, fragmentele raman lipite pe filmul de laminare.
- Protectie impotriva caderii sticlei: in cazul verandelor cu acoperis de sticla, se asigura protectia persoanelor atunci cand aceasta este montata in interior.
Sticla laminata poate retine, intr-o anumita masura, obiectul care a produs spargerea, dar si fragmentele de sticla. Acest nivel de siguranta se obtine prin configurarea unui vitraj izolant care are in componenta o sticla stratificata cu un film PVB de 0.38 mm.

Securitate
- Protectie impotriva caderii persoanelor in gol: in funcție de nivelul de securitate dorit, de o dimensionare și o montare corecta si in conformitate cu reglementările in vigoare, vitrajul
stratificat de securitate ofera:
• Stabilitate reziduala in caz de spargere
• Retinere a corpurilor care au determinat spargerea geamului
• Protectie impotriva vandalismului si a efractiei: montate intr-o tamplarie adecvata, sunt elemente importante de descurajare, contribuind la securitatea persoanelor si a locuintelor.
Acest nivel de securitate se obtine prin configurarea unui vitraj izolant care are in componenta o sticla stratificata cu doua sau mai multe filme de PVB.

Functii suplimentare
Produsele din gama ® SGG STADIP pot fi constituite si din sticla cu emisivitate joasa din gama ® SGG PLANITHERM asigurand izolare termica, control solar, efect optic neutru si economii de
energie pe toata durata anului.

® SGG STADIP SILENCE – Sticla stratificata acustica si de securitate
® SGG STADIP SILENCE este o sticla stratificata cu functii acustice si de securitate compusa din doua sau mai multe foi de sticla asamblate cu ajutorul unuia sau mai multor filme de PVB acustic.

Asamblat in vitraj izolant, ® SGG STADIP SILENCE atenueaza considerabil zgomotul exterior in interiorul locuinței expuse in zonele poluate fonic (artere comerciale, strada cu trafic rutier intens, zona cu trafic feroviar sau aerian, terenuri sportive sau stadioane etc). Vitrajele cu ® SGG STADIP SILENCE au performanțe acustice superioare fata de vitrajele cu ® SGG STADIP (cu PVB standard) cu componenta identica.

sgg

Ce este DuraTherm?

DuraTherm este distantierul termic (Warm Edge) aplicat robotizat, care fixeaza colile de sticla, astfel incat ferestrele sa fie performante, frumoase si longevive.
Aceasta tehnologie permite inlocuirea unui ansamblu de componente folosit la distantierele clasice cu o componenta unica, realizata dintr-un material compozit cu inalte performante de izolare, etanseizare si rezistenta. Acesta ia o forma estetica discreta, ce il recomanda ca fiind invizibil.

Materia prima care sta la baza acestui distantier este formata dintr-o singura componenta, avand la baza polyisobutylen, ce include si materialul absorbant (sita moleculara). Aceasta este produsa de renumita companie germana KÖMMERLING Chemische Fabrik GmbH si, de asemenea, este cunoscuta sub numele KÖDISPACE 4SG, cel mai sigur sistem de distantiere de pe piata.

DuraTherm

Solutia este perfectionata continuu de peste 20 de ani de catre KÖMMERLING, in colaborare cu BASF, cea mai mare companie din lume din industria chimica.

DuraTherm DuraTherm

Eficienta energetica ridicata

Transmitanta liniara ψ-value (PSI): 0,035 W/m2K.
Rata de pierdere gaz: 0,4% pe an (limita < 1 %).
DuraTherm contribuie la imbunatatirea coeficientului termic al ferestrei Uw.
Noul distantier aplicat la cald este optim pentru case pasive si este foarte eficient in prevenirea aparitiei condensului.

duratherm duratherm

De ce sa alegi ferestrele echipate cu DuraTherm

Adaptare automata a grosimii pachetului de geam izolant
Robotizarea determina obtinerea cu mare acuratete a grosimii pachetului de geam izolant, cu tolerante admise de producatorii de profile de ± 1 mm si integrarea perfecta a acestuia in rama ferestrei (fara presiuni suplimentare pe garniturile de etansare care sa cauzeze aparitia unor neconformitati).

DuraTherm DuraTherm

Fara migrare de butil
Atunci cand se utilizeaza in pachetul de geam izolant distantieri clasici, poate aparea asa numitul fenomen "migrare de butil". In acest caz, calitatile ferestrelor sunt afectate atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.
Reactia chimica pe care DuraTherm o face cu sticla pe care este aplicat determina lipsa acestui fenomen.

DuraTherm DuraTherm

Aliniere perfecta (geam izolant triplu)
Aplicarea complet robotizata a distantierului DuraTherm contribuie la un aspect estetic impecabil.
Cele doua distantiere din pachetul de geam izolant cu 3 foi de sticla sunt perfect aliniate.

DuraTherm
Distantier aplicat continuu, fara intreruperi
Performantele ferestrei sunt asigurate pe termen lung, deoarece nu exista conectori sau coltari de imbinare. Gazul dintre colile de sticla este pastrat pentru multa vreme, DuraTherm avand cea mai mica rata de pierdere gaz dintre distantierii existenti pe piata.

DuraTherm
Flexibilitate crescuta
Distantierul preia deformarile sticlei.
DuraTherm este elastic, flexibil si face ferestrele mai rezistente la impactul vantului cu acestea sau la fluctuatiile temperaturilor si ale presiunii atmosferice.

DuraTherm
Culoare neutra
Culoarea negru mat a distantierului DuraTherm integreaza perfect din punct de vedere estetic pachetul de geam izolant in rama ferestrei, indiferent de culoarea acesteia.

DuraTherm

Forme diverse
Aplicarea automatizata a distantierului DuraTherm permite montarea in conditii de maxima performanta, chiar si pentru ferestrele care au forme speciale.

DuraTherm

DuraTherm – tehnologie de ultima generatie
Noua fabrica a partenerului nostru ADF, cu o suprafata de 6.500 mp, gazduieste echipamente automatizate de ultima generatie, care realizeaza pachetele de geam izolant pentru ferestre, de la scanarea sticlei pentru evitarea imperfectiunilor, la pozitionarea, aplicarea distantierului DuraTherm, introducerea gazului si sigilarea finala.

Linia de aplicare a distantierului este realizata de compania austriaca LiSEC, o companie cu peste 50 de ani de experienta in procesarea sticlei, cu un departament puternic de cercetare si peste 250 de inventii brevetate. Utilajele sunt operate de specialisti instruiti in Austria.

DuraTherm


Sticla decorativa

Sticla decorativa este materialul ideal pentru a transforma un interior, conferindu-i o ambianta deosebita, si imbinand in același timp esteticul cu rezistenta.
Gama larga de texturi ale sticlei decorative satisface chiar si cele mai exigente gusturi.
Transparenta, translucida sau opaca, sticla decorativa se prezintă într-o multitudine de modele, culori și texturi, care aduc un plus de stil amenajarii oricarei locuințe.

SGG SATINOVO®

SGG MASTER-CARRE®

SGG MASTER-POINT®

SGG MASTER-SHINE®

SGG MASTER-SOFT®


Baghete ornamentale

Baghetele ornamentale adauga un plus de valoare ferestrei tale fie ea clasica sau moderna.

Se poate realiza o gama variata de modele si sunt disponibile intr-o multitudine de culori uni sau decor lemn. Pot fi aplicate pe exterior sau in interiorul geamului izolant.

Baghete aplicate

Baghete interioare

Incizii

Ferestre Partner

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

Log in

create an account

Siteul www.ferestrepartner.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd