fbpx
Follow us:

Usi interioare

Usile de interior reprezinta piese de mobilier esentiale ale casei, fara de care intimitatea sau spatiul privat nu poate exista in propria locuinta. Atunci cand alegi o usa pentru casa, principalul criteriu pe care trebuie sa il ai in vedere este durabilitatea, care presupune materiale de foarte buna calitate si o lucratura de exceptie. Usile oferite de noi imbina calitatea cu gustul si rafinamentul intr-o paleta larga de finisaje care dau echilibru, rafinament si bun gust casei tale!

Pe langa aspecte esentiale precum functionalitate, izolare fonica si termica, alegerea usilor de interior trebuie sa se faca luandu-se in calcul si stilul decorativ al intregii locuinte, pentru ca acestea sa se integreze perfect si sa se asorteze cu restul elementelor decorative. Nu este deloc usor sa alegi o usa de interior, mai ales atunci cand iti dorestipractice, de calitate superioara si care sa intregeasca intregul aspect al casei tale, motiv pentru care achizitionarea acestora poate fi un proces destul de dificil.

Decoruri disponibile:

- Folie Enduro si Enduro plus ( Clasificare Medium 1)– folii cu design de inalta calitate si reproducere foarte buna a fibrelor naturale. Sunt caracterizate ca fiind foarte rezistenta.

Utilizari: cladiri si camere de locuit cu o gama larga de utilizari.

Usi interioare Invado

Usi interioare Invado

- Folie in relief ( structura de lemn, Clasificare Medium 2) – folie cu parametri imbunatatiti de estetica si durabilitate.
Utilizari: cladiri si camere de locuit cu o gama larga de utilizari.


Usi de interior Invado
- Furnir ECO laminat CPL / CLPL ( Clasificare Top 1) – folie/furnir de inalta calitate, in culori moderne, parametri de rezistanta foarte mari.
Utilizari: hoteluri, birouri, cladiri publice.


Usi interioare Invado

Constructie:

- tocurile sunt realizate din placi MDF
- foile de usi pot fi cu structura tip "fagure" sau PAL presat invelita in panouri HDF pe ambele laturi sau cu structura plina tip HDF cu elemente orizontale, de diferite dimensiuni, in functie de model si sticla de 4mm
- marginile laterale si marginea superioara sunt din folii
- marginile foilor usilor sunt rotunjite, iar folia aplicata este continuu
- banda de aluminiu de 8mm la modelele Inserto si Lido


- la usile pliante, ambele foi ale usii se imbina prin balamale invizibile, iar foaia usii este conectata pe podea cu un bolt fixat in suport, care este insurubat in podea, iar partea superioara este este conectata de cadrul usii. Mecanismul de glisare ( rola), montat in sina, stabilizeaza foaia usii la manevrare.

Usi de interior Invado


Pentru mai multe detalii: Descarca Catalog Usi Invado PDF (4096 Kb)

Ferestre Partner

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

Log in

create an account

Siteul www.ferestrepartner.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd