fbpx
Follow us:

Rulouri

storuri 00Ne putem relaxa si simti confortabil, doar unde ne simțim in largul nostru. Rulourile creaza aceasta stare, indiferent de anotimp sau momentul zilei, o atmosfera de siguranta si intimitate. Ele infrumusețează si in acelasi timp protejeaza caminul dumnevoastra de privirile indiscrete sau de lumina și caldura puternica. Rulourile protejeaza spațiul interior al casei tale de acele zile fierbinti de vara, si de acele zile reci de iarna, efectul de izolare termica al ferestrei fiind foarte eficient. Acest lucru permite nu numai reducerea costurilor la incalzire, dar si prin construcția lor robusta, rulourile exterioare ofera o protecție suplimentara impotriva efractiei.
rulouri 01
Printr-un design individual, adaptat la dimensiunile ferestrei, intr-o gama larga de culori - rulourile exterioare sunt solutia ideala atat pentru constructiile cu arhitectura veche cat si noua.

Actionarea rulourilor poate fi facuta fie manual (cu panglica, snur sau manivela), fie electric (din intrerupator sau telecomanda).

rulouri 02

Storuri exterioare

storuri 01

Storurile exterioare combina protectia solara perfecta de la exterior cu designul modern. Constructiv, ele sunt asemanatoare cu jaluzelele, numai ca sunt mult mai robuste. Storurile Warema nu ruginesc si rezista chiar la intemperii extreme. Cu lamelele lor late, care pot fi reglate de la interior in aproape orice unghi dorit, ele asigura la orice ora din zi, luminozitatea adecvata a incaperii. Storurile protejeaza impotriva privirilor indiscrete din exterior, insa nu stanjenesc aproape de loc privirea in afara. Prin paleta larga de culori a lamelelor si a sinelor de ghidare, storurile Warema constituie, in acelasi timp, elemente stilistice pentru accentuarea fatadelor. Dupa dorinta fiecarui beneficiar, storurile se adapteaza fatadei sau marcheaza accente optice.

Storuri exterioare

Storuri exterioare

Ferestre Partner

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

Log in

create an account

Siteul www.ferestrepartner.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Our website is protected by DMC Firewall!