fbpx
Follow us:

Usi

Usi rezidentiale

Usa de intrare este cartea de vizita a casei tale! Ne incurajam clientii sa se implice activ in alegerea usii casei lor si impreuna cu serviciile noastre de consultanta in ceea ce privesc solutiile tehnice: cercevele rezidentiale de 130mm armate cu otel zincat de 2mm inchis prin sudura, feronerii de cea mai inalta calitate si solutii personalizate, vom reusi sa realizam cu mandrie usa casei tale.

Culisanta cu ridicare (HST)

Deschideri foarte mari, manevrare usoara.Pentru a obtine perspectiva generoasa asupra exteriorului, senzatia de libertate si siguranta, lansam cel mai nou sistem de culisante cu ridicare dedicat spatiilor de zi.

PSK osciloculisante

Inchideri etanse, lumina din belsug.Cu ajutorul sistemului de feronerie prin culisare, sistemele noastre nu utilizeaza spatiul din interior pentru deschidere.

evolutionDrive SF 76

Solutii cu perspectiva estetica si fiabilitate. Design-ul echilibrat al usilor asigura o miscare lenta, functionare fiabila si de durata.

Ferestre Partner

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

Log in

create an account

Siteul www.ferestrepartner.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
DMC Firewall is a Joomla Security extension!