fbpx
Follow us:

Ferestre

Salamander bluEvolution 92

Sistemul de profil bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă.

Salamander bluEvolution 82

Designul inovator cu o adancime de constructiva de 82mm si o tehnologie sofisticata de etansare, asigura o izolare optima si cea mai buna eficienta energetica.Cu profilul bluEvolution82 se imbunatateste performanta termica si fonica a ferestrei oferind constructiei un plus estetic.

Salamander bluEvolution 82 ALU

Placarea la exterior cu profile din aluminiu. Designerii si arhitectii au acum la dispozitie o paleta larga penru realizarea proiectelor personale.

Salamander Streamline 76

Salamander Streamline este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza eleganta si confortul.Un profil atractiv vizual care ofera o izolare termica optima si protectie fonica, precum si un grad ridicat de securitate. Extrem de rezistent la intemperii, profilul Streamline stabileste noi standarde in ceea ce priveste durabilitatea.

Forme neregulate

DIVERSITATE - Profilele SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.

Culori

Mediul în care trăim își pune pregnant amprenta pe stilul nostru de viață. Fiecare detaliu al amenajării unei casei devine foarte important pentru că el trebuie să se armonizeze perfect cu personalitatea celui care locuiește în ea, dar și cu cerințele stricte de funcționalitate.

Feronerie ferestre si usi

Elementele de inchidere-deschidere au fost atent selectionate deoarece fiabilitatea ferestrelor si usilor este influentata in mare masura de acestea.

Sticla

div.mydiv2x { max-width: 400px; padding: 12px 6px; margin-right: 4px; text-align: left; margin-bottom: 10px; display: grid !important; } Proprietatile de izolare termica si fonica ale ferestrelor sunt in mare parte influentate de calitatea geamului termoizolant. Este de mare importanta alegerea vitrajului adecvat, avand in vedere ca geamul reprezinta 80% din suprafata unei ferestre.

Ferestre Partner

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta, este faptul ca, la noi, calitatea este in standard, nu este optionala!

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular

Log in

create an account

Siteul www.ferestrepartner.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...
Our website is protected by DMC Firewall!